Echinacea purpurea 'Alba' Witte zonnehoed

New product

Bloemkleur:Wit,

Bloeitijd: Juli-september,

Hoogte: 80cm.

More details

1,30 € tax incl.

  • 75-100 cm.
  • Groen blad

Volume discounts

Quantity Discount You Save
24 5% Up to 1,56 €

Data sheet

Planten groep Vasteplanten
Uiteindelijke hoogte plant 75-100 cm
Bladkleur Groen blad
Bloemkleur Wit
Standplaats Zon of Halfschaduw
Wintergroen Nee
Leverbaar 9x9cm pot p9 0,5 literpot. Per stuk. incl. bemesting
Aantal planten per m² 8
Vlinderlokker & bijenplant Ja dit is een Vlinderplant
Snijbloem Ja, Geschikt als pluk of snijbloem voor in de vaas.

More info

De bloemkleur van Echinacea purpurea 'Alba' is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van Echinacea purpurea 'Alba' is ca. 80 cm. Bij lange koude vorstperiodes kunt u Echinacea alba het beste afdekken met blad in verband met mogelijke bevriezing. 
De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (9-12 st. per m2.).

Echinacea purpurea 'Alba' is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Echinacea purpurea 'Alba' is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Echinacea purpurea 'Alba' heeft een voorkeur voor bodems die af en toe vochtig zijn. Echinacea purpurea 'Alba' geeft een goede snijbloem. De plant houd ervan om 1x per 3 jaar te verjongen, dit houd in dat ze worden uitgegraven en pollen door midden door midden steken opnieuw te verdelen over het oppervlak en opnieuw inplanten zou houd u een mooie volle border. Gelieft door vlinders.

Echinacea purpurea 'Alba' wordt in een p9 pot geleverd dit is een vierkante pot van 9x9cm.

Benieuwd van hoe Echinacea purpurea 'Alba' er op onze kwekerij bij staan in de zomer en wat u krijgt bekijk dan onze product film van Echinacea purpurea 'Alba'.

Download

Vaste planten informatie

De basis over vaste planten o.a. vasteplanten snoeien, vastplanten delen, vasteplanten verjongen, vasteplanten onderhoud, vasteplanten ziekten, vasteplanten bodemgesteldheid, vasteplanten watergeven, vasteplanten overwinteren.

Download (677.31k)