Malva moschata 'Rosea' Muskuskaasjeskruid

New product

  • Bloemkleur:Roze,
  • Bloeitijd:Juni-September,
  • Hoogte: 60cm.

More details

1,30 € tax incl.

  • 50-75 cm.
  • Groen blad
  • pot 9x9cm p9 0,5 literpot, prijs per stuks.

Volume discounts

Quantity Discount You Save
24 5% Up to 1,56 €

Data sheet

Planten groep Vasteplanten
Uiteindelijke hoogte plant 50-75 cm
Bladkleur Groen blad
Bloemkleur Roze
Standplaats Zon of Halfschaduw
Wintergroen Nee
Leverbaar 9x9cm pot p9 0,5 literpot. Per stuk. incl. bemesting
Aantal planten per m² 12
Vlinderlokker & bijenplant Ja dit is een Vlinderplant

More info

Het Muskuskaasjeskruid (Malva moschata 'Rosea'  is een algemeen voorkomende, tweejarige plant uit de kaasjeskruidfamilie.

Malva moschata 'Rosea' kan 30 tot 70 cm hoog worden en bloeit van juli tot september met lichtrose bloemen, die licht naar naar muskus ruiken. Malva moschata 'Rosea' komt voor op voedselrijke grond, vooral op plaatsen met lichte schaduw en nabij bebouwing.  

Malva moschata 'Rosea' Muskuskaasjeskruid heeft de vormen van een bossige heuvel van diep-uitgesneden bladeren met een aangename geur. Malva moschata 'Rosea' is satijnachtige met hibiscus-achtige bloemen die verschijnen in de zomer in een reeks van roze tinten. Aantrekkelijk voor vlinders.

Het blad van het Malva moschata 'Rosea' muskuskaasjeskruid helpt bij een bijensteek als direct een blaadje op de gestoken plek wordt gelegd. In de meeste gevallen treedt dan geen zwelling en pijn op. In ieder geval vermindert het altijd de pijn en de zwelling.

Malva moschata 'Rosea' wordt in een p9 pot geleverd dit is een vierkante pot van 9x9cm.

Benieuwd van hoe Malva moschata 'Rosea' er op onze kwekerij bij staan en wat u krijgt bekijk dan onze product film van Malva moschata 'Rosea'.

Productfilm op Youtube

Download

Vaste planten informatie

De basis over vaste planten o.a. vasteplanten snoeien, vastplanten delen, vasteplanten verjongen, vasteplanten onderhoud, vasteplanten ziekten, vasteplanten bodemgesteldheid, vasteplanten watergeven, vasteplanten overwinteren.

Download (677.31k)