Gypsophila repens 'Rosea' Gipskruid

New product

Bloemkleur:Roze,

Bloeitijd:Juni-Augustus,

Hoogte: 20cm.

More details

1,30 € tax incl.

  • 0 tot 25 cm.
  • Groen blad
  • pot 9x9cm p9 0,5 literpot, prijs per stuks.

Volume discounts

Quantity Discount You Save
24 5% Up to 1,56 €

Data sheet

Planten groep Vasteplanten
Uiteindelijke hoogte plant 10-25 cm
Bladkleur Groen blad
Bloemkleur Roze
Standplaats Zon of Halfschaduw
Wintergroen Ja
Leverbaar 9x9cm pot p9 0,5 literpot. Per stuk. incl. bemesting
Aantal planten per m² 12

More info

De bloemkleur van Gypsophila repens 'Rosea' is roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van Gypsophila repens 'Rosea't is ca. 20 cm. Gypsophila repens 'Rosea' is voldoende winterhard en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (12 st. per m2.).

Gypsophila repens 'Rosea' komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Gypsophila repens 'Rosea' staat het liefst op een licht vochtige plek, maar kan redelijk tegen droogte. U kunt Gypsophila repens 'Rosea' goed uitplanten In kleine groepjes of als eenling. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Gypsophila repens 'Rosea' wordt in een p9 pot geleverd dit is een vierkante pot van 9x9cm.

Benieuwd van hoe Gypsophila repens 'Rosea' er op onze kwekerij bij staan en wat u krijgt bekijk dan onze product film van Gypsophila repens 'Rosea'.

Productfilm op Youtube

Download

Vaste planten informatie

De basis over vaste planten o.a. vasteplanten snoeien, vastplanten delen, vasteplanten verjongen, vasteplanten onderhoud, vasteplanten ziekten, vasteplanten bodemgesteldheid, vasteplanten watergeven, vasteplanten overwinteren.

Download (677.31k)